Gebruik Foto's

Over gebruik....

Het gebruik van de foto's.......

Persoonlijk gebruik:

Het is toegestaan om voor persoonlijk gebruik een foto te downloaden. Wil je hem privé gebruiken op je privé website dan is dat toegestaan mist je doet aan duidelijke, openlijk zichtbare, bronvermelding. ( De site mag dan geen commerciële doelstellingen bevatten.)

Privé downloaden en gebruiken in/op openbare of commerciële ruimten is niet toegestaan. Evenals op openbare/commerciële sites

Liefdadigheids instellingen:

Goede doelen en/of liefdadigheids instellingen zonder enige vorm van winstoogmerk kunnen op aanvraag gebruik maken van foto's zonder financiële vergoedingen.

Commercieel gebruik:

Commercieel gebruik, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan. Alleen na overeenkomst over financiële vergoeding en schriftelijke toestemming is gebruik toegestaan.

Voor commercieel gebruik is in de meeste gevallen, op aanvraag, een hogere resolutie beschikbaar in jpeg en/of raw formaat.

Ben je één van de uitvoerende artiesten of groep dan is commercieel gebruik (zonder financiële vergoeding ) wel toegestaan, mits je doet aan duidelijk zichtbare bronvermelding en mededeling doet over de herkomst foto's en maker.

In andere gevallen of twijfel is overleg mogelijk.

Copyright 2019..)

Nieuws